Loading...

To CampusBus “στάθμευσε” στο American College of Thessaloniki

 

To CampusBus “στάθμευσεστο American College of Thessaloniki

Το Anatolia School of Business του American College of Thessaloniki (ACT) στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών του δραστηριοτήτων για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του, στις 4 και 5 Φεβρουαρίου 2014, το CampusBus.

Το CampusBus ήταν μία πρωτοβουλία του The Cube Athens - ενός συνεργατικού χώρου που φιλοξενεί νέες επιχειρήσεις - με την υποστήριξη της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ελλάδα, του Greek American Foundation και του e-food.gr. Στόχος της δράσης ήταν η προώθηση της επιχειρηματικότητας, της φιλοσοφίας του start-up και της συνεργασίας, με τη διοργάνωση δωρεάν εργαστηριακών μαθημάτων από εκπαιδευτές που ταξίδεψαν με λεωφορείο σε όλη την Ελλάδα.

Η περιοδεία του CampusBus ολοκληρώθηκε με τελευταίο σταθμό τη Θεσσαλονίκη και το Anatolia School of Business. Οι συμμετέχοντες που παρακολούθησαν τα εργαστήρια στη βιβλιοθήκη Bissell του ACT  έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα μαθήματα, και έκαναν το πρώτο βήμα για την εφαρμογή μιας επιχειρηματικής ιδέας.

 
 
 Ο Δρ Φάνης Βάρβογλης, Διευθυντής του Anatolia School of Business του ACT, με τη Μαρία Καλαφάτη εκ των ιδρυτών του CampusBus (στη μέση της φωτογραφίας), πλαισιωμένοι από μέλη του CampusBus.

Share